torstai 1. lokakuuta 2015

Yhdistysväelle apua tietotekniikkaan liittyvissä asioissa!



Aina tälläisissä esittelyteksteissä on vaikeutena se miten esitellä itsensä. Kertoisiko teknisistä kyvyistä ja koulutuksista mitä on käynyt tietotekniikan tiimoilta vai kertoisiko mieluummin itsestään, toiveistaan ja pyrkimyksistään?

Alkuun voisin kertoa perusasiat itsestäni. Olen 35-vuotias Järvenpääläismies joka hakee yhdistystoiminnasta sisältöä elämäänsä. Olen koulutukseltani it-asentaja ja toimin tällä hetkellä parissa pienessä yhdistyksessä yhdistyksen it-asiantuntijana. Eli käytännnössä korjaan ja päivittelen kotisivuja, teen erinäisiä pikku hommia nettisivujen toimivuuden takaamiseksi. Osaamisalueeni on kuitenkin tietokoneiden parissa joita olen korjanut teini-ikäisestä saakka. 

Tulen toimimaan Yhdistysverkosto ry:ssä tablettitalkkaritoiminnassa ja tulen tarjoamaan Järvenpään kaupungin Myllytien toimintakeskuksessa yksilöllistä ATK-ohjausta. Näistä saa tarkemmin lisätietoa toimintakeskuksen infosta. Yhteystiedot täältä.Yhdistysverkoston jäsenjärjestöt voivat sopia myös muita neuvonta-aikoja vaikka Sahan koululle. Yhteydenotot henkilökunnan kautta täältä.

Olen avoin, iloinen ja helposti lähestyttävä ja pyrin neuvomaan hyvin maanläheisesti jokaista kävijää. Toivon mukaan pystyn auttamaan ja innostamaan kävijöitä tietokone, tabletti ja älypuhelin asioissa siten että kävijä oppii käyttämään sekä saamaan irti niistä parhaan hyödyn.

Saadakseni kokemusta ja oppimista ohjaamisesta toivon että tulevat kävijät ovat avoimin mielin liikkeellä. Mielenkiintoista yhteistyötä odottaen,



-Juha Hokkanen, vapaaehtoinen (ATK -ohjaus)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti